joi, 23 mai 2013

Primii pasi

Este vorba de site-uri PTC, nu trebuie decat sa iti faci conturi pe anumite site-uri si sa dai click-uri pe reclame! Vorbim mai pe larg imediat! :)

Castiga bani pe internet in timpul liber,fara efort fara investitie si fara batai de cap!!!

Pentru inceput, nu trebuie sa te astepti la bani multi! Exista un site clixsense care ofera: 0.001 $ pentru 3 secunde, 0.005 pe 15 sec., 0.01 $ pentru 30 sec si 0.02 $ pentru 60 sec! Dar fiind pe site zilnic cate 10-20 min se strang ceva bani! In plus primesti comision daca inviti prieteni! E extraordinar de simplu!

Daca doresti un cont esti invitatul meu!







 


Pentru a strange mai multi banuti, ai nevoie de mai multe ocazii ca mai sus nu? Mai exista un site de incredere -NeoBux-. 

   

Castiga bani pe internet in timpul liber,fara efort fara investitie si fara batai de cap .
Neobux este recunoscut in lumea site-urilor PTC ca fiind primul site de acest gen ce introduce sistemul de plata instant, uramand ca sa introduca si sistemul de inchiriat refferali(cei care sunt inregsitrati sub tine),ce aduce din nou o noutate, userii nemaifiind stresati de ideea cautarii si convingerii de noi refferali.Nu e de mirare ca s-a mentinut la suprafata pana astazi , tocmai datorita sistemului bine pus la punct.
ste printre putinele site-uri care au forum in limba romana si chat unde poti sa te informezi despre ce mai este nou, sa vezi ce strategii aplica altii ( de la 2$ pana la 1000 $ sau chiar mai mult 1000 $ fiiind cea mai mare plata vazuta de mine), poti sa pui intrebari etc.
Prin urmare pe Neobux esti platit daca dai click pe reclame si stai timp de 30 de secunde sa le vizionezi. Numarul acestora ese de 4-5 pe zi in cazul membrilor Standard, si 10-12 in cazul membrilor Golden, suma cu care esti platit fiind de 0.01$/reclama. Este adevarat ca nu vei face bani cacalau de  de unul singur , dar aici intervin refferalii. Sunt 2 tipuri de refferali : directi si inchiriati.
Referalii directii sunt persone cunoscute sau pe care le convigi sa se inscrie pe site dar acest lucru nu este obligatoriu.
Referalii inchiriati - acesta este cea mai comoda metoda de a face bani multi fara efort , odata ce ai strans 0.60$ in contul tau poti sa inchiriezi 3 referali pentru 30 de zile care sa dea clickuri pentru tine. Ce este foarte important este ca, clikurile lor valoreaza 0.005 $ pentru un membru standard,  adica de 5 ori mai mult decat un click dat de tine.

       Dupa ce ai inchiriat referali o sa castigi bani in tot timpul zilei  de exemplu o sa castigi bani cand te uiti la televizor, o sa castigi bani cand dormi!
      Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a castiga banii acestia e sa-ti  dai clicurile pe reclame in fiecare zi. Nu dureaza mult , maxim 10 minute.

Să dăm un exemplu: Ai dat timp de două luni , zilnic, click pe câte 10 link-uri, deci ai câstigat 60×10=600 centi , adică 6$. Din acesti 6$, 5$ ii poti investi, cumpărând 20 referrali pentru o lună, iar 1$ iti rămâne în cont. Dacă cei 20 referrali vor face zilnic click pe cate 5 reclame, după doar o lună, vei câstiga de pe urma lor o sumă de 5×0.5x20x30=1500 centi, adică 15$ ! (pentru membrii Golden se va dubla aceasta sumă. Deci triplu fată de cât ai investit.
Nu e rentabil? Dar dacă ai avea 100 referrali, cu o media de 5 click-uri pe zi? 5×0.5x100x30=7500 centi, adică 75$ pe lună! cu doar 100 referrali !
Imagineaza-ti cati dolari poti castiga cu 1000 sau 2000 de   referrali si toate acestea fara a scoate nici un ban din buzunar .

Neobux a introdus recent o posibilitate care te ajuta sa castigi bani  pe net mult mai repede, numita "Mini jobs" . Aici poti sa castigi bani completand niste formulare sau raspunzand la intrebari. 
Cu ajutorul " mini jobs"  poti sa inchiriezi  multi referali intr-un timp mai scurt, deci o sa castigi mai multi bani pe internet .
Tot ce trebuie sa  faci pentru a castiga bani pe internet cu mini jobs de la neobux e sa intri in contul tau, si sa mergi la offers si selectezi mini jobs.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu